Vastgelopen trekstarter Kibani grondfrees 85 cm

Hier onder vind je de stappen die doorlopen moeten worden om je trekstarter we te laten werken. Loop deze stappen zorgvuldig door. Je vindt onderaan de pagina ook nog extra video’s en foto’s ter illustratie voor wanneer je er niet helemaal uit komt. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via email: info@rnltrading.com.

  1. Tap eerst de olie en benzine in de motor af. Zorg er voor dat alle olie verwijdert is, laat de machine dus ook goed uitdruppelen op zijn kant.
  2. Verwijder de bougie en trek dan een paar keer aan de trekstarter totdat er geen olie meer uit het gat van de bougie spuit. Maak hierna de bougie goed schoon en droog.
  3. Verwijder vervolgens het cilinderkopdeksel. Als er veel olie in zit, veeg dan alles droog en draai de machine ondersteboven om de olie eruit te laten stromen. (Houd het uiteinde van de cilinderkop naar de grond gericht zodat alle olie er uit kan stromen).
  4. Zorg ervoor dat de olie volledig is afgetapt en monteer vervolgens de kleppendeksel. Nadat je dit gedaan hebt kun je de machine weer rechtop zetten. Voeg vervolgens 500 mL olie en een beetje benzine toe. LET OP! ZET DE MACHINE NA HET TANKEN NOOIT OP ZIJN KANT, ALS DIT WEL GEBEURT BLOKKEERT DE TREKSTARTER OPNIEUW EN IS ER KANS DAT DE MACHINE NIET MEER TE REPAREREN IS.

Bougie demonteren:

Cilinder kop demonteren:


Beiden droog / schoon maken: