EastEnd Borrelplank

Log in voor dealerprijzen
EAN: 8719632289951 Artikelnummer: FP-001 Categorieën: , ,

Beschrijving

Je wilt je eten natuurlijk mooi presenteren, bijvoorbeeld bij een picknick of bij ontvangst van gasten. Met deze borrelplank van EastEnd creëer je een prachtige presentatie voor al je lekkere hapjes! Deze luxe set is een echte sfeermaker en uitermate geschikt voor speciale gelegenheden. De set is voorzien van een luxe uitschuifbare kaasplank met 2 secties, hierdoor heeft de borrelplank een extra groot oppervlak. Daarnaast beschikt de set over 4 kaasmessen, voor verschillende soorten kaas, en 1 keramische plaat. Deze borrelplank is ook erg geschikt voor het serveren van andere etenswaren, zoals tapas.

 

Pluspunten

  • Uitklapbaar
  • Hoge kwaliteit hout
  • Vier verschillende kaasmesjes
  • Ook geschikt voor bijvoorbeeld tapas
  • Keramische plaat

Keramische plaat
Bij de borrelplank wordt een uitneembare keramische plaat meegeleverd. Deze plaat kan eenvoudig verwarmd worden, waardoor jouw hapjes lekker warm blijven. Doe de plaat voor 15 minuten op 200°C in de oven om te voorkomen dat jouw warme hapjes koud worden!

Kaasmesjes
Bij de borrelplank worden 4 kaasmesjes meegeleverd. Deze zijn allemaal geschikt voor verschillende soorten kaas, zoals harde, halfzachte en zachte kaas. Ook wordt er een kaasvorkje meegeleverd.

Één jaar garantie!

Extra informatie

Gewicht 3.5 kg
Afmetingen 33 × 33 × 4 cm
Materiaal

Hout

Keurmerken

CE